Forrás 1 – Jó égjt!

Forrás 1

lelki tanácsadás boszorkányoknak és egyéb átkos fajzatoknak (garantált nemvárt mellékhatásokkal)

Jó égjt!

(autentikus átírás)

 

Hilda- amúgy Ádamnak volt első felesége, amit múltkor elfelejtettem mondani, lili, és az az első vidoban a boszorkanyokrol szerepel a nő aki almában támod a ferfiakra es eszi a gyerekeket… ebben is szerepel… es az en lelkemet nem lehet elkárhozni… mert boszorka vagyok

Hilda –Többet ér a jó veszteségben részt venni, mint a rossz diadalban.”

(Jókai Mór)

Hilda – Aki önmagát újrateremteni képes, az halhatatlan. Ámulva, andalogva járunk végig a poraiból kiemelkedett város utcáin, partjain, s úgy tetszik a képzeletnek, mintha kőkolosszok ormain, e paloták homlokzatán, e ligetek árnyékából mindenütt egy bús, bánatos szellemarc tekintene felénk, sötét, beárnyalt szemeivel, aki mindenütt ott volt, ahol alkotni, ahol újjáteremteni, ahol boldogítani kellett; csak ő maga nem lett boldog, csak ő maga hullott szét a nagy munkában. Lesz-e isten, aki valaha a szétbomlott remekmű darabjait ismét egymásba illeszti?”

(J. Mór)

Hilda -“Ő engem megölt. Ő sok olyant tett, amit férfinak, becsületes embernek nem szabad tenni – és én mégsem tudom őt gyűlölni. “Tegnap még szerettelek, holnap már gyűlölni foglak!” – Lehet azt mondani, lehet azt megtenni; de nem lehet azt – érzeni.

(J. Mór)

6- Honnan szeded ezeket amúgy ? Nem volt a felesége – lilit nem lehet semminek a felesége, ahogy eleinte Ádám se lehetett semminek a férje. Ugyanis teljesek voltak. EGY. Minden mitológiában van szó az androgénekről. A bibliában is ez van – lilitről halgatnak – de mondjuk ádám kapcsán, azért le van írva, hogy éva az oldalbordája volt eleve. Vagyis Éva Ádám része volt. Az igazi ősi lekek hímnősek. Akarod tudni mi lesz veletek ? Az amit akartok, ha évekig kínoz a kvízició, akkor az életet a létet nem is tudod máshogy elképzelni mint szenvedést. Ha ilyen biztos vagy magadban – akarod tudni mi várja a fajtád a túloldalon ?

Hildana mi???

6- Látod a lelked mélyén már el is hiszed. Biztos vagy ebben, hogy akarod ezt tudni ? Azt már tényleg nem lehet visszacsinálni

Hilda -akarom tudni

6- hm, ok – szólj a barátodnak, Petinek, hogy fojtson meg – és tadá megtudod mi várt

Hilda- pfffff….. ez aztan volt a válasz….

6- Nem tetszett ?

6- Haha ezt a novellát küldte az ismerősöm Seth Thomi :

(patka-patkány – sarok-sárkány)

Annyi nemiszervből álló testet kapsz, ahányszor visszaéltél akár gondolatban is valki ellen – bűntelenül, pl. megalapozatlan gyanúval traktáltál valakit + az arcod is megmarad – képzelj el egy zsákot, amiből mindenfele farkak meg pinák állnak ki. Ezzel kezdenek focizni az ördögök, persze amerre gurul arrafele letörnek a merev faszok, beleszúrnak egy-egy izzó villát a szeméremajkak közé, leharapnak belőle részeket – mígnem elég sok rész le lett darálva a külsejéről értsd minden fasz és szeméremajak már le lett dörzsölve és már csak egy hólyag vagy – ami már épp csak ordítani bír – bár érzékelő szervek nélkül azonban már nem olyan teljes a kín.

Ilyenkor a démon (nem látni csak a testek deformáládósa mutatja merre aktív beadja a kegyelemdöfést és új „testet” kapsz. Olyat amilyet megérdemeltél.  Van még olyan változat, hogy ha angyalcsináló voltál, akkor a megnemszületett gyerek lelke úgy nyilvánul meg, hogy cca a jobb válladmagasságából – nagy fájdalom közepette kezek törnek elő, amelyek elkezdik gyűrni facsarni azokat a testrészeket, amelyeket érik – szemet kikaparni, nyelvet kitépni – ezeket irányíthatják a megnemszületettek – céljuk, hogy megbosszulják azon magukat – akik elvette tőlük azt, hogy élhessenek – hogy megbocsátást nyerhessenek – azon, aki elkárhozta őket – hogy nagyobbra dagadhasson – többet élvezhessen. Ezek irányítják a kezeket. Ez az ő pokluk is egyben – de rájuk most nem térek ki.

Aludj szépen el a végén!

 

Advertisements

4 thoughts on “Forrás 1 – Jó égjt!

  1. “Ő engem megölt. Ő sok olyant tett, amit férfinak, becsületes embernek nem szabad tenni – és én mégsem tudom őt gyűlölni. “Tegnap még szerettelek, holnap már gyűlölni foglak!” – Lehet azt mondani, lehet azt megtenni; de nem lehet azt – érzeni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s